Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Nu är vi igång med smakportioner

Vi började för någon dag sedan med lite potatis blandat med ersättning. Hennes lilla tunga gjorde så att allt hamnade utanför munnen. Men hon var glad och nyfiken.

Idag har jag kokat potatis igen och mosat med ersättning. Började amma så hon inte skulle vara för hungrig. När hon sedan såg skeden så gapade hon faktiskt. Sedan kom det mesta utanför iallafall. Första gången kanske 1/2 kryddmått svaldes ner och kanske det var 1 tsk idag. Hon ser glad ut och verkar tycka att det är spännande. Jag tycker det är så kul och mysigt att prova ge något annat än bröstmjölk och ersättning. Fortsättning följer….

One thought on “Nu är vi igång med smakportioner

  1. Åh vad spännande :) Är så roligt att följa er för vi är ju bara ett snäpp bakom :) Ska bli kul att prova mat och se vad hon säger.. Hur går det med amningen nu?

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *