Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Ensam vaken

Just i denna stund har jag helt egentid.

Status på H: sover. Status på Alvora: Sover. Status Bobby: .Sover

Status på mig: Nästan sover, mycket trött. Men så skönt det är med en liten stund på kvällen då jag kan göra precis vad jag vill. Och vad gör jag: Jag hör både tvättmaskinen och diskmaskinen kämpa sig genom varsitt program. Det är tur att jag hittar på så roliga saker för mig själv!

Dagen idag har vi varit väldigt sociala. Började med att Farmor Åsa och Hannele kom på besök. Åsa kastade sig över min fönster och har tvättat dem och fått upp härligt vita gardiner. Tack för det! (Vill du ha hjälp att tvätta dina fönster? Skaffa barn! Då blir både far och mormödrar väldigt hjälpsamma med bl a fönster 😉 Vi tog också en härlig förmiddagspromenad i vårsolen och åt lunch tillsammans.

 

 

Sedan kom farmor Åsa (tillbaka) och farfar Christer för att hjälpa till med något med renoveringen. Jag skäms när jag erkänner att jag inte registrerade exakt vad dom gjorde, men hjälp fick vi!

Sedan kom Jenny. Vi åt middag och snackade en massa. Saknar Jenny då vi inte har tid att ses så ofta. Men det är underbart när vi tar oss tiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *