Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Underbara vår!

Åh vilken underbar dag idag. Tänk att våren kan ha en sådan stark effekt på kroppen. Jag stod och bökade med att ta fram åkpåsen inför promenaden. Kastade en blick på termometern och ser 10 grader. 10 plusgrader! Jippie! Hade jag inte haft så ont i fogarna hade jag gärna tagit en promenad på en hel förmiddag idag.

Jag vet att det kommer komma mer snö och kyla. Så lättlurad är jag inte. Men fram tills dess tänker jag bara njuta av våren!

Bobby passade på att rymma med sin leksak i munnen. Jag fattade ingenting utan var upptagen med att beundra min underbara lilla dotter. När jag skulle kalla in honom trodde (eller bestämde sig) Bobby att vi lekte ”matte-ska-fånga-och-jaga-mig-med-min-leksak-leken”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *