Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Mission Impossible 1 – Amma dagtid

Nattetid/tidig morgon: Jag lägger barnet vid bröstet. Hon äter med slutna ögon tills hon somnar ifrån. Erbjuder andra bröstet. Äter lugnt tills hon somnar.

Dagtid: Jag lägger barnet vid bröstet. Barnet förvandlas till en hal ål. Vänder och vrider sig och ska absolut kolla åt ett helt annat håll än mot mammans bröst. Finns det störande objekt som en pappa, en hund eller TV i rummet går det inte att få henne att äta. Plötsligt blir det också viktigt att ”prata” en ramsa till mamma eller vem som kan tänkas lyssna. Och händerna är godare än bröstet!

Resultat: Mamman ger upp, fixar ersättning och hoppas att det kan gå bättre.

Dödsdom: Mamman beräknar mängden ersättning fel med så lite som 10 ml. Barnet förvandlas då från en hal ål till ett rasande lejon….

4 thoughts on “Mission Impossible 1 – Amma dagtid

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *