Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Oj

Oj oj oj, vad trött jag är. Kan inte säga en helt komplett mening utan att det blir galet. Är så trött att jag inte kan stava, skriva eller tänka. Därför skriver jag inget mer. Streamar en film och kommer somna sött i inledningsminuterna tror jag.

Lite för lite nattsömn, lite för lite mat, lite för mycket runt omkringfarande och ammande på det stänger visst ner delar av hjärnan.

Sötnos sover redan, hon är smart hon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *