Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: [email protected]

Härlig dag!

Idag har min syster varit på besök. Det var ganska länge sedan vi sågs, så det var verkligen kul att träffa henne. Hade varnat Ida för att Alvora är rädd för alla andra utom mig och H. Var beredd på gråt, förvarnade jag. Men det var ingen gråt, det var skratt och flin istället. Kanske är det för att vi har samma färger och ganska lika röster, hur som helst gick det strålande.

Det enda jag hade att klaga på under dagen var att det kom 10 cm blötsnö på natten innan solsken och tö. Bobby drunknade nästan (ok, lite lätt överdrift) på morgonpromenaden. Det var ingen höjdare att springa runt med en liten hund med korta ben och lång päls. En barnvagn och mig själv, i slask och vattenansamlingar.

Har ikväll varit på träff med Me&I. Nu ska jag göra min kloka sovande familj sällskap!

Börjar hon inte likna mig liiite, bara liiite?! Jag vet att hon är mest lik sin pappa men liiite mamma också?!

2 reaktioner på ”Härlig dag!

  1. Haha, visst är det lite trist när alla säger att han/hon är ju såååå lik pappa?? Hallå jag bar barnet i 9 månader hade han/hon inte kunnat vara lite lik mig…. otacksamt 😉 Här hemma har vi ju en lill Daniel typ 🙂

    men är hon inte väldigt lik dig över munnen?

    1. Ja det är verkligen trist (och orättvist) 🙂 Jo ansiktsformen och munnen är nog efter mig. Trodde att hon skulle få bruna ögon efter mig men dom kan inte bli mer blåa. Men jag tycker att Alex är lite lik dig!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *