Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Otäckt!

Just nu är Alvora inne i en period. ALLA människor utom mamma och pappa är läskiga. Det spelar ingen roll om det är farmor och farfar eller mormor och morfar som hon träffat massor av gånger. Underläpp och tårar ligger nära till hands.

Idag kom Alex på besök för skitsnack och kaffe. Han satte sig på golvet för att prata med Alvora och storgråten bröt ut. Ikväll har vi varit hos just farmor och farfar och 25% av tiden gick det bra att bli tilltalad och få uppmärksamhet på. Men den andra 75% av tiden var det otäckt. Antar att detta är en övergående fas. För ca 1 månad sedan var inte alla andra människor utom mamma och pappa läskiga. Då var de faktiskt intressanta och roliga.

En annan varelse som Alvora börjar blir väldigt intresserad av är Bobby. Hon tittar efter honom med lång blick och jag riktigt ser hur roligt hon tycker det är när han slickar på hennes händer. Bobby är allt lite avundsjuk på henne som får så mycket uppmärksamhet, av alla. Men han gillar henne, vill gärna vara med i allt som sker runt Alvora.

PS. Om man börjar misstänka att hon saknar en hand på många foton så ska jag ge klarhet i att det är en snabb hand. En hand som är så snabb att en mobilkamera aldrig riktigt hinner med att fånga den 😉

2 thoughts on “Otäckt!

  1. Känner igen det där med handen :) Samma här hemma :)
    Har du appen Wonder Weeks? Där beskriver dem olika perioder som barnet går igenom och man får tips på vad man kan göra för att hjälpa sitt barns utveckling :) Finns en bok på svenska oxå men kommer inte ihåg vad den heter..
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *