Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Middag hos vänner

Igår kväll var våran lilla familj bjudna till Rebecca, Tobias och Rasmus. Vi lärde känna Rebecca och Tobias på föräldrarutbildningen och har hunnit träffats ett par gånger med våra små. Rasmus är en månad äldre än Alvora och det är kul att se var han är i utvecklingen och vad som väntar för oss. Vi gjorde en vacker entré igår. Alvora hade bajsat och det innebär ofta att det är bajs på allt. Blöjorna läcker jämt (spelar ingen roll vilken blöja, det är helt enkelt så). Så jag vill skynda mig till skötbordet och få av henne kläderna. En trött och förvirrad Alvora blev troligen rädd, från sömn till att plötsligt vara på ett okänt ställe, kan vara läskigt. Och herregud vad hon grät. Hon fick knappt luft för att hon grät så mycket. Vi har aldrig hört henne gråta så intensivt och högt någon gång.

Men när hon blev lugn igen blev hon som vanligt. Och vi hade en fantastiskt trevlig kväll. God mat och trevligt sällskap! Kul när man träffar folk det känns som man har känt länge, men det faktiskt bara är ett par gånger man har träffats.

Vi mammor från föräldrarutbildningen träffade tidigare i veckan. Kul att träffa alla och att vi håller kontakten. Vi ska göra det till tradition har vi sagt.

Nu blir det amning! Bebisbad och napp/flask kokning har vi också roat oss med. Fredagsmys med film står på schemat!

Föresten, visst sa jag att händerna smakar sååå gott 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *