Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Vårfavoriter hos Me&I

Idag släpps den underbara vårkollektionen. Så mycket fint! Har i helgen plockat fram provkollektionen och det är verkligen spännande, som julafton. Denna kollektion kommer nog bli populär på träffarna. Ska prova några av favoriterna på mig och Alvora. Och dessa är nog mina största favoriter, hittills:

Sparkbyxan har ett moln på rumpan, så gulligt. Bilderna kommer från Me&Is hemsida.

4 thoughts on “Vårfavoriter hos Me&I

    1. Ja visst är den 😉 Finns byxor också med en kanin som hoppar fram ur fickan! Ska vi inte ta och ha en Me&I-träff hos dig i vår? Hur går det med Thea och den lilla i magen? kramar

      1. Jo kanske det. Vi får samtala om saken. Thea är ett riktigt busfrö. Och hon säger mycket roliga saker nuförtiden =) Man har fullt upp på dagarna. Liten i magen mår nog bra. Den har varit lite mindre aktiv idag men jag försöker o inte oroa mig för mycket. Tursamt nog så är det bm besök i morgon. Knappt 5 veckor kvar till bf nu. Ska bli skönt att (så småningom) kunna röra sig normalt igen.
        Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *