Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Skötväska

Jag har varit på jakt på skötväska ett tag nu och har fastnat för Skip Hop. Gissa om jag blev glad när Skip Hop Duo Deluxe fanns på ”Allt för föräldrars” webshop. Och där pågår just nu mellandagsrea, kan det bli bättre. Har inte sett skötväskor prissänkta på många ställen, och speciellt inte Skip Hop. Idag kom den på posten och jag har precis packat den med allt som kan behövas.

Just nu finns till Alvora:

 • Blöjor
 • Tvättlappar
 • Handduk
 • Ersättning
 • Napp
 • Dregglis
 • Renässans näsdroppar
 • 2 ombyten
 • Skötdyna
Till mig:
 • Plånbok
 • Nycklar
 • Läppstift
 • Mascara
 • Alcogel
 • Penna
Vi får se hur mycket mer som åker i. Kanske är bra att det inte är obegränsat med space. Imorgon ska vi fira nyår hos mina föräldrar. Då kommer dock en extra väska med saker till henne med. Vi tänkte bada henne hos dem i badkar så då måste lite badsaker med också 😉 Det där med att ”packa” har fått en ny betydelse.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *