Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Nyårsafton

Japp, idag är det nyårsafton. Och vi kommer inte ge oss ut på någon stor nyårsfest eller firande. Det blir middag och mys hemma hos mina föräldrar. Tidigare har jag tyckt att det varit svårt med Bobby på nyår. Har alltid varit orolig att han ska bli rädd för raketer (vilket han aldrig blivit) och då har det varit svårt att lämna bort honom. Men det har alltid gått så bra när vi har haft hundvakt trots raketer och fyverkerier.

I år har vi Alvora att tänka på också. Jag känner inte för att lämna bort henne till någon som ska vara barnvakt. Och jag vill inte ha henne bland berusade människor, man vet aldrig vad som händer. Så det blir alltså middag hos mina föräldrar. Köpte några öl till H igår när jag var i Västerås. Han och min pappa tar nog någon whiskey ikväll också. Själv har jag packat ner lite mousserande vin, fast alkoholfritt, till mig. Och då kan vi välja om vi sover kvar eller åker hem inatt.

Igår träffade jag Jenny på lite lunch. Det var ett tag sedan vi sågs så det var verkligen jättekul att träffa henne. Då åkte vi till Erikslund och systemet dagen innan nyår. Vi var inte ensamma där kan jag säga 😉

 

 

 

 

Hon ser så fundersam ut på denna bilden. Undrar om hon funderar på vad hon ska ha för fina kläder på sig på nyår?  😉 Det funderar iallfall hennes mamma på….

One thought on “Nyårsafton

  1. Det kan vara minst lika skönt och mysigt med ett nyår hemma med god mat och mys. Har ni skotttränat Bobby något? Skönt att han inte är rädd. Vi var ju till sälen och var just lite fundersam på hur det skulle bli, vi provade gå ut med honom för att vi se lite reketer. Men det smällde på rätt bra och han blev lite rädd så vi gick in igen, dock satt han inte och skakade men han satt gärna nära i soffan och var fundersam.. Nu vet vi till nästa gång :) det är lika bra att vara inomhus. Hoppas ni hade ett mysigt nyår och att lilltjejen mår fint! Kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *