Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Mysdag

Idag har vi haft en mysdag, våran lilla familj. Tog en långpromenad på dagen, gissa om Bobby var glad att få röra på sig ordentligt. Alvora sover så gott i vagnen när vi är ute och går. Det är så mysigt att ha pappa H hemma. Får se till att ta vara på dagarna nu vi har hemma båda två.

Nattsömnen börjar bli bättre hos den lilla damen. Hon sover på nätterna nu, inte som förr att hennes vakenperiod startade på nätterna. Och nu är det ca 4-5 timmar mellan matningarna på natten, hur skönt som helst!

Tänkte visa några av presenterna Alvora fick i julklapp. Hon fick så många fina presenter av alla.

 

3 thoughts on “Mysdag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *