Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Mammaskryt

Nu ska jag vara lite fräck och skryta över min dotter. Är man stolt så är man och detta är ju faktiskt min blogg 😉

Vi var till BVC idag. Hon hade gått upp 300 gr sedan förra måndagen, 3800 gr väger ”stora” tjejen nu. Sedan sa BVC-sköterskan att Alvora är väldigt social och vaken. Hon följer bra med blicken och gav några söta leenden. Hon sa att med tanken på hur hon följer med och är närvarande skulle man kunna tro att hon är några veckor äldre. Då växer man lite av stolthet som mamma. Förra veckan när vi var där sa hon att Alvora är ovanligt snäll. Hon sa att de flesta barnen brukar skrika och gråta när de vägs och mäts. Men det har (ännu) inte hänt när vi varit där.

Men hon är snäll våran lilla tjej. Och det är jag så glad över när amningen har varit så strulig och jag har haft så ont. Skulle man lägga till en massa barnskrik på det kanske jag hade blivit galen. Det är klart hon kan gråta om hon är missnöjd, men det är inte ofta.

2 thoughts on “Mammaskryt

  1. Va härligt att höra! Klart man ska skryta när man är nybliven mamma och fått sitt första barn, herre gud, som man väntat och kånkat runt så länge så lär man få njuta när det fina kommit! Super fin liten tjej! Hur beter sig bobby? Vill han gärna fram och nosa på henne eller hur gör han? Han kanske har släppt henne lite nu, benke vill gärna nosa på allt nytt och är lite väl ”på” om du förstår, lite svårt att veta hur man ska få han att veta att det räcker. Om man bara ska säga till på skarpen, hur har ni gjort? om ni ens haft det ”problemet”? Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *