Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Har fått lite gjort idag

Idag visste jag att jag skulle få ett paket levererat mellan kl 11-14. Så när jag matat Alvora vid 8 tiden kändes det onödigt att somna om. Så jag klädde på mig och såg till att dricka kaffe och äta frukost. Sedan har dagen gått i ett och jag har fått en hel del saker gjort. Känns skönt. Bl a har vi (läs H) satt upp mobilen över skötbordet, jippie.

Men nog är jag trött då jag inte somnade förens klockan 03.00 igår. Känns trist när jag sover bort hela förmiddagen, men kanske är ett måste när jag är uppe på natten. Nu ska jag mata henne och hoppas att få sova innan nästa matning vid ca 03.00

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *