Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Jag ser det snöar…

Nu har första snön kommit. Först såg det ut som det var snöblandat men nästa gång jag kollade ut var altanen vit. Så nu har första snön kommit på första advent!

Sen att jag inte alls gillar vinter och snö är en annan femma. Känns bättre i vinter än vad det brukar. Anledningen är såklart lilla Alvora, jag längtar faktiskt inte efter att fly till varmare breddgrader. När jag ser mina före detta kollegor, som fortfarande är reseledare eller bor utomlands, uppdatera med härliga bilder på facebook blir jag inte avundsjuk. Jag har ju min lilla skatt. Oavsett om det är hemskt utanför dörren, är jag så lycklig just nu.

2 thoughts on “Jag ser det snöar…

  1. Härligt, då får man för en gångs skull se röken av dig på vinterhalvåret :)

    Jag tänkte ringa dig och boka in en resa till Sätrabrunn i veckan. Har bebisabstinens nu ju :)

  2. Va roligt! Ni kanske inte bor så långt ifrån oss då? För alla verkar förvånade när jag säger att det snöar. Vi bor i Tärnsjö. Ett litet samhälle i närheten av Heby, Sala.. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *