Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: [email protected]

Värkar

Min kropp har spelat mig många spratt den senaste veckan. Speciellt på kvällarna har jag haft mycket förvärkar som har gjort ont. Igår kväll var det samma sak. Men de kom ganska oregelbundet med ca 10-15 min emellan.

Idag vaknade jag 05.20 och var upp på toa och kände av molvärk i magen och benen. Lite som mensvärk. Hann få en godmorgonpuss av H innan han åkte till jobbet, och hälsningen ”se till att det sätter igång idag”.

Sedan dess har jag klockat värkar var 6-9 minut. Nu har jag lämnat sängens fluff och mys för att se om värkarna kommer trots att jag rör på mig. Tyvärr verkar de ha avtagit något. Vi får se vad dagen har att erbjuda. Vågar inte ens hoppas på att det är på dags då det har startat upp med värkar flera gånger. Skillnaden är att jag inte har haft det på morgonen förr, utan på just kvällen. BM trodde på ett par dagar när jag var där i måndags, har hon rätt?

2 reaktioner på ”Värkar

  1. Vad tjatigt att ha värkar utan att det händer nåt =(
    För mig gick vattnet, sen kom värkarna efter några timmar. Hade inte en endaste liten förvärk under hela graviditeten.

    Hoppas bebis är på gång =)

  2. Jag säger detsamma.. drygt för dej med en massa förvärkar som lurar dej. Jag hade inte heller en enda förvärk under hela graviditeten utan det kom helt plötsligt en morgon och 15 h senare hade jag min lilla goskit hos mej. 🙂 Hoppas det sätts igång snart… är nog inte alltför långt bort med tanke på att du ändå är där du är nu. Det går fort när det väl händer. Så lycka till när det nu blir! 🙂 Längtar tills vi ses sen med småbebisarna! Stor kram till er!! Förlossningen kommer gå galant!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *