Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Annons

Shopping

Mattan jag köpte idag ska vi ha i hallen. Vi har vita och gråa färger i hallen så jag tror den kommer passa utmärkt. Funderar på att köpa en till för att ha i köket. Köpt på Åhlens.

Denna köpte jag igår på Åhlens rea. Det var som sagt väldigt utplockat. Även ett par byxor och lite söta strumpor.

Och sedan köpt jag en massa julpynt, inslagningspapper och ljus på Ikea.

Nu ska jag försök få lite sömn. Men fogarna gör så ont och har en hel del förvärkar, så har inte för höga förväntningar på att det kommer gå. Sov gott!

En reaktion på ”Shopping

  1. Så fina små byxor, älskar denna färg! beställde en sjal till mig själv igår kväll i den färgen 😉 haha. Tack för tipset på BB grejer i väskan. Ser att jag får nog lägga till lite grejer, men jag hinner ju. Har bara tänkt ut ett par kläder, strumpor etc, men bprde nog lägga i fler. Man vet ju aldrig hur länge man får vara kvar även om man brukar få åka hem rätt fort nu förtiden kan jag tycka. Beroende på omständigheterna såklart. haha jag är jätte förväntansfull över att ni snart ska ha. Ska bli sjukt spännande!! Hoppas lilla Bobby tycker det blir bra :) dom verkar ju tycka alla är kompisar dom små vovvarna så jag är inte ett dugg oroad över hur bengt tar det. Ha en bra dag!! KRAM!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons