Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Annons

Fick middagen serverad

Eftersom mina fogar gör ont som f*n så fixade H middag helt på eget initiativ. Låg ner i sängen och vilade mig och när jag klev upp var fläsk, potatis och löksås serverad. Gud vad skönt att inte behöva tänka ut en middag eller lyfta ett finger för att laga den. Uppskattas till tusen! Nu ska jag kolla om det kan tänkas gå någon bra film ikväll.

En reaktion på ”Fick middagen serverad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons