Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Vaggan

I sommar ropade jag in en vagga på auktion. Den var inte så snygg då, i furu och såg väldigt enkel ut. Men jag tänkte att den får att få fin. Så H har slipat vaggan. Sedan målade vi den i en svart färg för att sedan måla i vitt på det svarta. Vi ville skapa känslan av att den är lite sliten så vi har slipat bort vit färg på vissa kanter. Nu står den i vårat sovrum redo för bebis. Tänkte att det kan vara bra för både oss och Bobby att vänja oss vid att den står och tar upp all plats.

Här är resultatet

3 thoughts on “Vaggan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *