Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Svamp

Det blev en tur till skogen. H insisterade på att vi skulle ta 2 bilar. Vilket var tur, jag orkade inte så länge. Ville bara umgås lite med H och Bobby utomhus när det är en så fin dag. Självklart kan inte jag plocka några svampar, når inte ner till marken. När en korg var plockad (av H) gav jag upp och åkte hem för att vila ryggen.

Det betyder att jag har egentid nu. Utan sambo och hund. Och den härliga tiden ska jag spendera med att tvätta en maskin och vila ryggen…

Annas iphone 30 okt 006

2 thoughts on “Svamp

  1. Tack :) Det är en Bichon Havanais. Igentligen ska han ha lång päls men vi klipper ner pälsen. Smidigare så 😉 Vad har du för hund? Måste in till dig och kika!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *