Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Underbar höstdag

Idag är det en helt fantastisk höstdag. Det är varmt och luften känns ljummen. Tänkte att det känns som det gjorde de fina vinterdagarna i Oklahoma, när jag var au pair. Har spenderat denna fantastiska dag med att träffa Elvira för en lunchdate. Blev sedan bjuden på fika hos H’s farmor och farfar när jag hämtade Bobby. Tyvärr har vi hunnit ta in alla utemöbler. Annars skulle jag sitta ute och njuta. Haha nu sitter jag inne vid datorn istället 😉

Om jag nu måste gnälla på något så har jag ont i fogarna idag. Riktigt ont faktiskt. Enligt graviditetskalendern har jag idag 33 dagar kvar till beräknad förlossning.

One thought on “Underbar höstdag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *