Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Fika

Idag har jag och grannen fikat. Timmarna flög iväg och allt jag ”borde” göra har kommit efter. Har papper som måste skickas in till försäkringskassan, som är en helt ny värld. Men vill kunna ta ut föräldrarpenning så det är bara att bena ut i pappershögen.

Var till BM igår. Magen hade vuxit som den skulle och jag har kommit upp mer mot mitten på kurvan. Sedan sa hon att hon tror inte att det är en sådan stor bebis. Men jag är ju liten, och H också, så det blir nog en liten bebis.

Var mysigt att träffa Jenny. Vi var till Varda och åt en god lunch igår. Sedan var jag hem till Erika med familj för fika. Superfin lägenhet hade hon! Blir så avundsjuk på alla fina nyrenoverade kök som ”alla” har. Vi har kvar furuköket från 70 talet hos oss. Vi har sagt att vi väntar ett tag till innan renoveringen, men ohh vad jag längtar.

Snart kommer H hem från jobbet. Mysigt!

/Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *