Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Kalas…

Igår var det 75-års kalas hos mormor i Kärrbo. Vädret var underbart, riktigt varmt. Smörgåstårta och vanlig tårta. Idag bär det av på 84-års kalas hos farmor. Blir nog en del fikabröd även där… Helst skulle jag vilja krypa ner under täcket idag med min bok och tända några ljus. Känns som en höstdag idag i kontrast till gårdagens medelhavsvärme. Men men slappa och slöa får bli en annan dag.

Nu måste jag göra mig iordning. Ska hinna besöka Jenny innan farmor…

/Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *