Välkommen in i våran värld. Här beskrivs våran vardag med en gnutta humor, lite ironi och en stor portion kärlek. Min förkärlek till barnkläder och barnprylar får såklart också hänga med. Så välkommen in till en oputsad skildring av småbarnslivet! Instagram: @annas_varld Kontakt: annasvarld@gmail.com

Föräldrarutbildning

Igår var vi på föräldrarutbildning. Vet inte om jag lärde mig så mycket nytt igentligen. Det roliga var att träffa andra par som ska ha barn ungefär under samma tid. Vi diskuterade mycket och jag ser fram emot nästa träff.

I tisdags var jag först hos BM på morgonen. Jag har fortfarande lågt blodtryck. Blodvärdet hade gått ner lite så jag ska försöka ta något tillskott med järn. Det som oroar mig lite är att vi nu ligger på den undre kurvan i tillväxten. Magen är lite liten. Försöker att inte bli orolig. Ska dit om två veckor och följa upp det.

På tisdagskvällen var vi på profylaxkurs. Det var riktigt bra för mig som är väldigt rädd inför förlossningen. Det kändes bra att gå kursen tillsammans så H kan själpa mig om jag glömmer något. Känns tryggt att ha kunskapen som vi fick.

Nu är det dax för morgonkaffe.

/Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *