Min familj – vi hjälper till att hantera känslor

9 sätt att ha det bra med din familj på hösten

Den nya säsongen ändrar färg på träd, uppmuntrar till varm husmanskost och tar på sig varma kläder – allt bra, eller hur? Vissa tycker inte det.

9 sätt att ha det bra med din familj på hösten

Om du är upprörd över slutet av den varma säsongen, använd ett par idéer från min lista, och jag lovar att du kommer att ha jättekul med din familj och vänner i höst .

1.FOTVANDRING

Det finns gott om saker att göra med familj och vänner, och jag tror att vandring är ett bra alternativ om du inte vet vad du ska göra nästa gång.

Vandring är en mycket hälsosam aktivitet: du andas frisk luft och har roligt hela dagen. Det här är inte bara fantastiskt, utan också landskapen med färgglada löv som denna säsong har medfört. Röda, orange och gula löv är en spektakulär syn. Glöm därför inte dina kameror!

Var frisk, ha kul och ta fantastiska minnessaker med familj och vänner när du går en promenad i höst.

2.PLOCKA ÄPPLEN

Äpplen mognar och skördas från slutet av augusti till mitten av oktober (beroende på sorten förstås). Detta är en stor familjeaktivitet, särskilt om du har barn. Det finns gott om plats att springa och leka i äppelträdgården, så att du inte behöver hålla tillbaka barnen. Gå hem och baka något av äpplena du har samlat.

Du kan göra äppelpaj, äppelmos, karamelliserade äpplen eller helt enkelt skära i skivor och lägga till yoghurt eller glass. Det finns massor av alternativ!

3.SAMLAR OCH SNIDER PÅ EN PUMPA

Det finns inget mer spännande än att samla pumpor och rista huvuden ur dem till Halloween . Jag kommer ihåg att jag gjorde det som barn med min familj och vi hade mycket roligt, jag gillade särskilt delen när jag var tvungen att välja den här klumpiga insidan av pumpan.

Låt dina barn välja en pumpa själva (små eller stora), välj sedan själva och skapa en pumpafamilj. Välj ett skrämmande eller roligt ansikte för din pumpa och börja snida. Och glöm inte pumpafrön! Detta är ett bra mellanmål. Eller så kan du besöka Pay n Play Casino med SWISH och spela med din familj och ha en bra hösttid.

4.KRATTA OCH SAMLA LÖV

Att rycka upp löv kan verka som ett jobb, men det behöver inte vara det. Rodd kan vara roligt, särskilt om du har familj eller vänner runt dig när du gör det. Riva allt i en stor hög och hoppa in i det. Och igen, glöm inte dina kameror!

Du får fantastiska foton när du badar i vackra färgglada löv. Du kan också samla bladen, torka dem och sedan göra applikationer av dem eller fästa dem på en gåva.

5.HALLOWEEN-FEST

Att klä ut sig är kul. Detta är inte bara ett utmärkt tillfälle för barn att klä ut sig och ha kul, utan också för vuxna att agera som ett barn (bli bekymmerslös och bli någon annan för en natt).

Håll en halloweenfest i höst . Det behöver inte vara överväldigande, bara klä upp dig och ha det bra med din familj och vänner. Du kan arrangera en tävling om den bästa kostymen, eller spela ”få äpplet”.

6.THANKSGIVING MIDDAG

Jag vet, jag vet … det här höstnöjet är perfekt för kanadensarna. Men varför inte anta denna semester? Thanksgiving middag är en bra ursäkt för att få ihop hela familjen och vara tacksam för allt du har. Middag behöver inte vara övernaturligt. Du kan laga en traditionell kalkon, eller bara göra en pizza och ha en bra tid. Låt all motgång vara långt borta, för du är med dem du älskar.

7.MAJS LABYRINT

Majs labyrinter är jättekul för alla åldrar. Ta med barnen till byn till gården. Och låt dem spela från hjärtat. Det är roligt för småbarn eftersom de leker fritt, och för vuxna är det en bra promenad.

Corn labyrinter är ett utmärkt tillfälle att glömma alla dina bekymmer och gå vilse i nuet. Så spring till själva mitten av labyrinten och ha kul! Det är allt du behöver.

8.VAGNRESOR

Vagnturer är en annan cool sak att göra på hösten. Om du planerar att skörda pumpor eller äpplen, är vagnen lämplig för detta, som inget annat. Vagnresor kan vara en stor avkoppling. Vackra landskap tar andan ur dig, och lukten av hö kommer att sova dig.

9.FOTBOLL

Hösten är en bra tid att spela fotboll eftersom det är kallt ute och hockeysäsongen har precis börjat. En aktivitet för riktiga fotbollsfans. Så spela fotboll i höst. Och om du inte är särskilt förtjust i fotboll, känner dig inte som en outsider. Det finns många fler sporter att njuta av i höst. Spela cricket, baseball eller hopprep. Det beror på dig. Ha det bara kul!

Det finns många roliga aktiviteter på hösten som du kan göra med din familj och vänner. Det kan vara kallt ibland på hösten, men vädret bör inte hindra dig från att göra dina favoritaktiviteter. Vad tycker du om att göra på hösten? Vad kommer du att göra med familj och vänner under hösten från den här listan? Är det något du brukar göra varje höst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *