Min familj – vi hjälper till att hantera känslor

Hur man dekorerar en tom vägg: 10 idéer och hack

Massiva väggar ser snygga ut, men någon gång kan de bli tråkiga. Vi kommer att dela med dig av kreativa idéer om hur du kan späda in interiören och ta hänsyn till din favorit konstsamling

Triptykon

Tre målningar eller fotografier kopplade till en idé blir en ovanlig accent i vardagsrummet . Bilden behöver inte vara ljus, även diskreta abstraktioner i pastellfärger kommer att locka uppmärksamhet. Eller det kan till exempel vara glastavla.

Svartvita foton

Större är inte bättre. Ibland ser svartvita bilder mycket mer uttrycksfulla ut än dukar fyllda med ljusa färger. Svarta och vita fotografier ger interiören en speciell charm och väcker en liten nostalgi för de gamla goda dagarna.

Spegel

Som du vet kan speglar visuellt förstora utrymmet och fylla det med ljus, vilket återspeglar solens strålar. Men av någon anledning får de oftare en plats ovanför diskbänken i badrummet eller i korridoren. Men tänk om du hänger en spegel i sovrummet eller i vardagsrummet och kompletterar den med en ovanlig ram? Försök! Resultatet kommer att överraska dig.

Målning i öppen spis

Eldstaden i sig blir centrum för attraktion i alla hem, särskilt på vinterkvällar. Den sista detalj kan vara en bild som ligger direkt ovanför portalen. Bilden kan överlappa med det allmänna spektret, eller vice versa, vara en ljus ”plats” i interiören.

Trä

Naturliga material kommer alltid att vara relevanta. Även i en lägenhet mitt i en metropol kommer träpaneler eller lameller att skapa en lugnande atmosfär i ett lantgård. Träskuggan kan matchas med möbelns färg och kombinerar interiören till en enda helhet.

Dekorativa tallrikar

Antika och souvenirplattor ser organiskt ut på väggen i köket eller matsalen. De kommer att dekorera interiören och ge den charmen från antiken och kommer att påminna dig om spännande resor.

Bokhyllor

Den vita väggen i vardagsrummet hjälper till att späda ut enkla hyllor som kan placeras var som helst: ovanför soffan, sängen eller skrivbordet. Böcker, ljus eller blomkrukor som läggs på dem kommer att ge mysighet till interiören.

Matta

Ja, mattan på väggen, en symbol för den sovjetiska eran, kan se snygg och ovanlig ut. Vävt tyg med stora blommor, abstraktioner eller nationella ornament kan dekorera interiören i alla rum. Mattor absorberar också ljud bra, så glöm grannarna bakom muren.

Volymetrisk panel

Volymetriska paneler eller väggskulpturer kommer att vara ett intressant tillskott till inredningen i ett vardagsrum, hall eller sovrum. Ovanliga former mot en vit väggs bakgrund kommer att påminna om en installation i ett galleri med modern konst, vilket ger interiören en speciell charm.

Hela bilden

Fotoets färgschema ska matcha det inre av rummet. I sovrummet eller köket kommer neutrala toner att se bättre ut; tvärtom kan du plocka upp något ljusare och lyftande i vardagsrummet. Bilderna i sig kan vara olika, det viktigaste är enhetens stil.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *