Min familj – vi hjälper till att hantera känslor

Är det viktigt att köpa Instagram-följare år 2020

Är det möjligt att köpa sig berömmelse på Instagram eller ger falsk följare kontroll en sådan möjlighet? Det finns många tjänster som gör att du kan köpa 1000 prenumeranter till priset av en latte. Men om det verkligen var så billigt och enkelt skulle alla göra det. Så vad är fångsten? Är köp av Instagram-följare lagligt och säkert för företag?

Brist på interaktion med innehåll

Om du köper anhängare, var beredd på att många av dem visar sig vara bots. Detta innebär att de inte kommer att interagera med innehållet. Faktum är att den enda ändringen du ser är antalet prenumeranter i profilhuvudet, inget annat kommer att ändras.

Brist på förtroende från en levande publik

Skulle du följa ett konto om du ser att majoriteten av dess ”lojala publik” är inaktiva konton eller bots? Troligtvis nej. Plus att falska prenumeranter inte delar inlägg på någon av deras kanaler. Och de kommer inte att diskutera varumärket i verkliga livet med vänner eller familj.

Påverkan på Instagram-sökalgoritmer

Ett stort antal inaktiva abonnenter kommer att påverka visningen av profilen negativt i den riktiga publikens nyhetsflöden. Utan levande följare för att interagera med ditt innehåll kommer dina inlägg att vara dolda för alla utom en inautent publik.

Engagemang är nyckeln till hur Instagrams algoritm visar inlägg för användare. Utan gillanden eller kommentarer visas inte innehållet i målgruppens nyhetsflöden.

Förvrängd statistik

Drivna abonnenter gör det också svårt att mäta analytiska indikatorer, eftersom det blir omöjligt att förstå publikens verkliga antal. Och medan köpta följare kan erbjuda viss aktivitet på flera inlägg kommer de att sluta snedvrida prestandamätvärdena för ett Instagram-konto.

Brist på försäljningsomvandling

Utan att veta hur bra inlägg fungerar eller vad en riktig publik tycker, är det omöjligt att göra dina Instagram-följare till riktiga kunder. Är det inte det viktigaste?

Instagram-moderering

Instagram uppdaterade nyligen sina användarvillkor för att identifiera och ta bort felaktiga konton från sin plattform. Instagram tar bort alla gillanden, följningar eller kommentarer från appar från tredje part som är utformade för att artificiellt öka publikens konton. Genom att köpa följare bryter du mot riktlinjerna för Instagram-communityn och detta kan orsaka en reaktion från Instagram-moderatorer.

Återigen är det viktigaste värdet för Instagram engagemang. Av denna anledning togs bort räknare som alla kunde se bort. Förfalskad eller köpt aktivitet bryter mot detta uppdrag och kan leda till konsekvenser, så det är bäst att organiskt utvidga din publik.

Alternativ till att köpa Instagram-följare

Instagrams nya algoritm uppmuntrar aktivitet mer än antalet följare genom att visa innehåll som liknar vad användare har interagerat med tidigare.

Instagram-marknadsföringsverktyg, oavsett om det är att skapa ett personligt varumärke eller ett företagskonto, kan nå upp till 800 miljoner Instagram-användare varje månad och bygga en riktig publik.

Ditt konto måste vara offentligt för att alla användare ska kunna se din profil och ditt innehåll. Således blir det möjligt att organiskt utvidga din publik: innehåll dyker upp på användarsidorna och lockar målgruppen.

Skapa unikt och mångsidigt innehåll. Lägg upp bilder, GIF, videor, boomerangs, frågesporter, berättelser, självstudier, användargenererat innehåll och mer. Bygg förtroende för dina följare med hjälp av högkvalitativa foton, hitta en unik sidstil och utveckla en ton. Detta hjälper dig att sticka ut från andra konton. Gör din forskning om vilka hashtags som genererar mycket surr och är relevanta för varumärket. Hashtags kan vara ett utmärkt sätt att nå nya målgrupper om de gör rätt.

Analysera dina aktiviteter och kommunikation med samhället. Att veta hur ett varumärke uppfattas och vad trenderna är på Instagram hjälper till att välja innehåll som ska läggas upp och hur man interagerar med Instagram-communityn.

Slutligen, använd olika kanaler på plattformen som Instagram Live, IGTV, Instagram Stories eller Shopping i Instagram.

Produktion

Tillbringa tid, energi och pengar du skulle ägna åt att köpa anhängare och fokusera istället på att bygga verkliga relationer med en riktig publik. Om ditt innehåll är engagerande och autentiskt kommer dina lojala följare att sprida ordet och engagera sig med ditt varumärke utan mutor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *