Min familj – vi hjälper till att hantera känslor

10 bästa gåvor för spelare, nördar och nördar

Om du älskar en konstig kille och inte ens försöker göra om honom, är du antingen en helgon eller hans mamma. Nivå upp: lär dig att göra coola presenter till honom.

1. Spel som en gåva

World of Warcraft konst

Om du vet exakt vilken genre mottagaren av din gåva föredrar, eller om du vet att en person är ett fan av en viss spelserie , kommer gåvan nästan säkert att vara i ämnet.

Observera att vissa spel inte är lämpliga för alla spelplattformar, till exempel släpps endast för spelkonsoler och andra endast för datorer. Var också uppmärksam på systemkraven för spelen.

Vad du kan köpa från redan släppta spel:

Innan du köper, se till att din man inte har ett sådant spel ännu.

  • Far Cry 5  är en förstapersonsskjutare där du måste rädda det fiktiva Hope County of Montana från en sekt av fanatiker. Spelaren – biträdande sheriff leder bybornas motstånd. I striden kan du använda en mängd olika prylar, hagelgevär, raketkastare, basebollträn och till och med sleggar. Detta är ett fantastiskt tillfälle att tillbringa en spännande kväll tillsammans.
  • Divinity: Original Sin II  – Gillar han magi, drakar, gnistrande rustning och mörk gotisk arkitektur? Det betyder att ett klassiskt RPG (datorrollspel) skulle vara en bra present. I spelet kan du skapa din karaktär och utveckla den, öka styrka, smidighet och intelligens. Skaparna lovar ett intressant uppdragssystem med icke-standardlösningar, icke-linjär berättelse och utmärkta dialoger. Den släpptes på videospelkonsoler i augusti 2018.
  • Total War: Three Kingdoms –  förnuftiga och lugna spelare kommer att älska den turbaserade strategin. Oklanderlig mekanik, en genomtänkt historia och en enorm spelvärld med otroligt många enheter är en bra anledning att tillbringa en kväll hemma och göra gemensamma planer för att rädda det antika Kina.
  • Assassin’s Creed Odyssey tar dig till det antika Greklands era. Aten och Sparta förbereder sig för att mötas i det peloponnesiska kriget. I spelet kan du träffa kända grekiska filosofer och politiker. Bra grafik, han kommer att uppskatta din fantastiska smak.
  • Shadow of the Tomb Raider  är fortsättningen på Lara Croft äventyr. Den här gången hamnade hon på ön Cozumel i Sydamerika. Tropiker, berg, legosoldater, forntida pyramider och deras mystiska djurhållare. Han kommer att bli glad.

Vad kan du lova eller förbeställa:

Att lova betyder inte att ursäkta och se ut som om du har glömt bort gåvan, utan kom på idén att ge den i sista stund. Gör något som en kupong eller ett skämtkvitto som du förbinder dig att få vad du vill ha i tid. Dessutom kommer du säkert att veta att din man ännu inte har haft tid att spela just detta spel. Och ja, mycket ofta ger de häftiga gåvor i spelet för förbeställningar, och det här är en trevlig bonus.

  • Sekiro: Shadows Die Twice  – detta mörka spel äger rum i medeltida Japan. En krigare med en benhand tog hämndens väg. Han var inte van att fly från fiender. Bara attackera först.
  • Cyberpunk 2077  – skaparna av den legendariska serien ”The Witcher”, inspirerad av William Gibsons böcker, svängde in i framtidens värld. De lovade att släppa spelet under första kvartalet 2019. Men detta är inte säkert: utvecklingen har pågått sedan 2012.
  • Metro Exodus  är den mest efterlängtade skytten för spelare från Ryssland (planerad att släppas den 22 februari 2019). Om en ung man alltid har flera förpackningar med bovete och burkar gryta i lager, är det här spelet för honom. Hjältarna i den berömda serien går äntligen ut ur tunnelbanan och följer öster om Ryssland. Finns det en plats för kärlek och vänskap i världen efter en kärnkraftsexplosion?

 

Metro Exodus spelkonst

2. Något med utskriften på ditt favoritspel

Gör en mycket intressant T-shirtgåva Fortnite, eller en ryggsäck med ett tryck från samma spel. En sådan gåva kommer att glädja alla nördar och kommer att vara mycket användbar. Kläder med bilder, en spellogo eller en rolig inskription är en bra present. T-shirts, trscale_1200scale_1200öjor och huvtröjor kan bäras varje dag eller bäras för speciella evenemang. Beställ T-shirts med spelets symboler för deltagarna i temamötet – att spendera tid med ett lag blir ännu mer intressant.

Fortnight merchis är saker som säger om en persons hobbyer för honom. I kläder med tryck är det också bekvämt: tyget är mjukt och lätt, hindrar inte rörelse. Stora ljusa tryck på en T-shirt eller tröja passar bra till vanliga kläder och accessoarer i sportstil eller avslappnade kläder. Blanda och skapa ljusa, roliga utseende!

Kläder är inte allt vi har för fans av det populära spelet. För dem som älskar fortnite kan du välja tillbehör eller interiörprodukter som en gåva:

praktiska ryggsäckar med coolt tryck;
bandanas, mössor, hattar med pompong (eller utan);
muggar med full tätning;
smarttelefonfodral;
anti-stress kuddar;
filtar, dukar;
och även coola badridåer.

 

3. Present i spelet

Många onlinespel har mikrotransaktioner, vilket innebär att man köper virtuella varor för riktiga rubel: hjältar, spelfordon, vapen, premiumkonton.

Om din man spelar det här spelet är en gåva i form av en injektion av verklig valuta inte en dålig idé. Vanligtvis vill många inte spendera pengar på detta, men om du får det som en gåva är det en trevlig hjälp i din favoritleksak.

4. Tillbehör till spelet

En bra och praktisk gåva skulle vara att köpa ett bra speltillbehör. Ett bra exempel är spelmusmattan, som ofta växer till en imponerande storlek. Och det är svårt att göra ett misstag när du köper det.

Det är mycket svårare att välja en gamepad, en speciell mus, ett tangentbord, ett headset, men du kan också tänka på dem, speciellt om du tar en person som vet detta med dig till butiken.

Det finns även specialversioner av apparater för spelutrustning för datorer, gjorda i samma stil.

Ett exempel på en liknande version för fans av spelet Battlefield 4

5. Användbar kontrast

Tändare, nyckelringar, dagböcker, kalendrar, telefonväskor, muggar är användbara små saker som kan visa upp en hänvisning till ditt favoritspel.

Assassin’s Creed Mugg

Ett iPhone-fodral som Skyrim-älskare kommer att älska

Gå bara inte överbord – i vissa spel är spelarna uppdelade i fraktioner att kämpa för. Ingen vill ta emot en souvenir med fiendens symboler i gåva!

De oförsonliga motståndarna i spelet är representanter för Alliance och Horde. De skiljer sig inte från varandra i livet … Men T-shirts kan fixa allt!

6. Nyttelös kontraktion

Till skillnad från det användbara är det värdelöst, men inte mindre trevligt: repliker av vapen från spelet, klädesplagg av dina favoritkaraktärer, mjuka leksaker .

Kanske är en riktig kopia av ett spelsvärd dyrt och svårt. Och var hittar man en smed?

Men en liten kopia av den berömda Frostmourne är ingenting alls! Ooty-sätt!

Pepe New WoW Maskot plyschleksak

Hängsmycken med teman (Warhammer 40000)

7. En statyett? Tja ja, statyett

Statyetten är en mycket speciell ”värdelös sak” . Vad är så speciellt med henne? Siffror är samlarobjekt, de kostar ofta mycket pengar, de låter dig bokstavligen röra din älskade hjälte, de ger dessutom stort estetiskt nöje för människor som är allvarligt beroende av spel.

Det viktigaste är att ta reda på vad din älskade favoritleksak är, och då är allt enkelt – beställ en present via Internet.

Diablo Series Antagonist Action Figur

Vackra Sylvanas från World of Warcraft

Mass Effect karaktärssamling

Dessutom är figuren ett av de bästa alternativen för MOBA-älskare : Dota2, League of Legends, Stormarna, etc. Bland dem kan du hitta många budget, men söta saker.

Stiliserade figurer av Slark, Tini, Doom och Wenga från spelet Dota 2

8. Nostalgisk sak

Kom ihåg eran med datorspelens födelse och din barndom: Battletoads, Mario, Ninja Turtles, Pac-Man … Nu glömmer inte bara hjälten i dessa spel, tvärtom, med de legendariska karaktärerna i dessa spel kan du köpa en massa både roliga och användbara gizmos.

En riktig spelare som kommer ihåg spelindustrins guldålder kommer att oändligt glädja sig över karaktärer från avlägsen barndom.

Pac-Man spöke nattljus

Tecken från kända spel som du kan samla själv

Berömda Sonic

Kaka. En sådan gåva är inte bara väldigt cool men också väldigt god!

9. Prefix

Nej, vi pratar inte om moderna konsoler (även om det här är en bra present, bara mycket dyrt). Vi föreslår att vi fortsätter idén om nostalgi – att köpa från dina händer eller från alla möjliga kinesiska webbplatser som är mycket prefix från barndomen. Och naturligtvis en uppsättning patroner för det.

Det finns inget bättre än att kasta sig in i din barndom ett par kvällar, glöm problem och bekymmer och bli en 10-årig pojke som går igenom ninjasköldpaddor igen.

Förresten, en annan rolig och söt gåva är Tetris. Ja, den som var så populär på 90-talet.

10. Att ha företag är också en gåva!

Förmodligen den mest uppriktiga och uppriktiga gåvan till din favoritspelare på vår lista är att försöka dela sin passion. Bara för en kväll. Troligtvis kommer han att vara glad att berätta för en älskad om sin hobby, att känna sig som en mer erfaren spelare, att visa dig en bit av sin värld.

Det är som en romantisk kväll med rosenblad och ljus, men i en spelversion!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *