Mamma till Viggo (mars 2011) och Charlie (december 2013). Kaffeälskande tös med rötterna i Hälsingland och fötterna i Sörmland. Ge mig en chokladbit och jag är din vän för livet. ;) Här kan man läsa om min vardag med mina killar och våra små vardagsäventyr. I all enkelhet. Välkommen!

Några jobbiga nätter..

Det här med småbarn som inte kan tala om vad det är för fel, utan bara skriker och är otröstliga..

Vi har haft några jobbiga nätter här på sistone. Tre nätter i rad var Charlie och jag uppe. Charlie har skrikit, gnällt och verkat haft ont åt magen. Jag har vyschat, gungat, gått omkring, tröstat. Mamma och pappa har också tagit över. Charlie har somnat i våra famnar och så fort vi lagt ner honom i sin säng har han vaknat och skrikit igen.

För ett par veckor sen hade han ju urinvägsinfektion och fick antibiotika mot det. Jag funderade om det var det som hade kommit tillbaka på nåt vis. Vi besökte vårdcentralen en förmiddag och alla prover och urinprov var bra. Natten därpå blev det akuten i Hudik – så otröstlig var han. Pappa och jag åkte in med honom och läkaren trodde att det kunde vara på grund av antibiotikan som han hade det så jobbigt. Fick ett mikrolax och rensade systemet och sen dess sover han på nätterna, och mycket bättre på dagarna. Äntligen. Lille gubben, det är inte lätt när man inte kan berätta vad som är fel..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *