Anna heter jag, 48 år gammal och lever tillsammans med min älskade man, Roberto och barnen Felicia, Antonio och Vanessa 💕 I 34 år har jag jobbat som artist och blivit känd som Anna Book med hela Svenska folket. Jag har åkt runt hela Sverige och uppträtt, deltagit i Melodifestivalen 3 gånger (eller ja… 3,5 om vi ska va petiga haha) jobbat med musikal, barnteater, dubbat serier och tecknade filmer, gjort krogshow, arbetat som programledare med Let's dance plus samt Lilla melodifestivalen, något som jag tyckte va väldigt roligt och skulle vilja jobba mer med. Ni kanske har sett mig på tv då jag har varit med i typ alla underhållningsprogram som finns haha! Mina personliga favoriter som jag deltagit i är Let's dance, Let's dance 10 år (allstar säsong), Körslaget och Biggest Loser VIP… Som jag vann! Jag är även känd för att jag visar mycket känslor, vilket stämmer. Jag är en känslomänniska och det är jag väldigt glad för faktiskt. Jag ser det som något positivt. Min förhoppning är att ni ska få lära känna mig. Det kanske många tror att dom redan gör, men jag har så många fler sidor och egenskaper som jag vill dela med er! Hoppas ni kommer tycka det är roligt att följa med i min fartfyllda vardag tillsammans med familjen, det kommer hända mycket roligt! Med kärlek, Anna

Annons

Nu är jag tillbaka…

10 år senare! Men som man säger, den som väntar på något gott…Men skämt åsido, det känns väldigt kul & spännande & få komma tillbaka med bloggandet. Och bättre sent än aldrig😉

Fast den här gången som anställd på Life Of Svea & här på Allt för föräldrar.

Jag kommer skriva från mitt hjärta om allt i mitt liv. Smått som stort, rakt, ärligt & så öppet jag kan. Allt handlar ju inte bara om mig, så jag kommer skriva med en hel del integritet & med mycket respekt för andra i min direkta närhet. Men dom stöttar mig till fullo, & jag kommer göra som jag alltid gör med mina nära & kära.

Gå igenom vissa framtida inlägg med dom & självklart få deras godkännande om & när det inte enbart rör mig. Har naturligtvis egna planer för bloggen. Och jag kommer skriva om väldigt mycket olika saker. Men vill gärna höra ifrån dig också, om du har något / några önskemål?

Vad gillar du?

Hoppas du vill följa mig här på bloggen & att den blir ett uppskattat inslag i de stunder du har lite tid över 😉 Och om du inte redan följer mig på Instagram. Så skulle jag bli jätteglad om du vill göra det?!

På Instagram heter jag AnnaToledanoBook.

Vi hörs snart igen!

Stor kram Anna.

41 reaktioner på ”Nu är jag tillbaka…

 1. Hej Anna!! Bamselycka till med din blogg❤Jag älskar ju dina livesändningar på Instagram och kommer säkert kika in även här o läsa ibland!!😍kramelikram//nennessons

 2. Vad roligt bästa Anna! Ska blir roligt att följa dig här. Du är en sån klok,omtänksam,kärleksfull,rak och ärlig människa så detta ser jag fram emot. Kramar

 3. Så roligt att du börjat blogga. Lite recept och tankar kring hälsosam mat vore ett roligt inslag i bloggen.

 4. Åh vad kul att du ska börja blogga!! Jag röstar för att du ska lägga upp dina goda recept då och då =) Så att man kan få lite inspiration själv.
  Kanske lite videos då och då också när du/ni är ute och gör något särskilt hade också varit kul att se.

 5. Grattis till bloggen. Ser så fram emot dina härliga recept. På insta delar du alltid med dig såå smariga rätter. Så recept uppskattas. Samt sånt du tycker ska bli kul o blogga om. Du ska ju tycka om den framfr allt. Kram

  1. Tack Elin, kan behöva det hahaha. Riktigt ringrostig. Men övning ger förhoppningsvis färdighet. Så det är bara att köra på.

   Mvh Anna.

  1. Hej Maja.
   Bara för att jag tyckte det var kul. Precis som alla andra normala människor gör nån gång iallafall. Jag gör det inte speciellt ofta, men lite kul är det.

   Mvh Anna.

  1. Hej Stunpan.

   Jag har aldrig photoshoppat en bild i hela mitt liv. Jag vet inte hur man gör. Men nån enstaka gång ibland, så använder jag nått filter ( mest för skojs skull ) precis som alla andra vanliga, dödliga människor. Hoppas det är tillåtet och okej.

   Mvh Anna.

 6. Hej Anna! Va kul att du ska börja blogga, jag är en mogen dam som faktiskt gillar bloggar mer än allt det andra :)Ska bli roligt att följa dig och ditt liv
  Jag skulle också gärna vilja ha tillgång till ditt Instagram, följde dig förut men verkar av nån anledning (som jag inte förstår)blivit blockerad eller nåt.
  Jag har aldrig skrivit någon elak kommentar överhuvudtaget någonstans.
  Jag har inte lagt ut egna bilder på Instagram, eftersom jag endast valt att FÖLJA
  Hoppas det är ok, jag heter linneafun2017 på Instagram.
  Mvh Vivan

  1. Hej Vivan.
   Kul att du ser framemot bloggen.
   Hittar inte dig bland mina blockerade på IG, så mitt råd blir att skapa ett nytt titta/följa-konto.

   Mvh Anna.

   1. Tack för svar Anna. Har lytt ditt råd och skaffat ett nytt konto så nu funkar det.
    Så kul o se alla fina foton! Såg dig och Felicia hos Malou häromdagen, ni var så fina mot varandra, underbart att se, ska bli kul att följa dig här också.
    Och ja, recept kommer uppskattas :)

  1. Tack Carola.

   Det kommer säkert mer musik i framtiden. Men jag vill inte forcera fram ny musik bara för att. Så jag jobbar i min takt och följer mitt hjärta.

   Mvh Anna.

 7. Konstigt att min tidigare kommentar försvann, försöker igen.
  Hur hanterar du att du ser så olika stor ut på bilderna från senaste året?

 8. Hej Anna, ska bli roligt och spännande att följa dig. Du är en frisk fläkt med din varma personlighet och styrka.

 9. Bästa Anna
  Jag är väldigt glad över din blogg! Skriv mycket och gärna.
  Ett tips i all välmening: använd inte &-tecken samt skriv inte så mycket talspråk.
  Jag gillar relationer, recept och träningstips.
  Ha en underbar helg!
  / Gunilla

 10. Vad är meningen med att starta upp en blogg och sen inte skriva ett inlägg på 5 dagar!? Inget illa ment men man förväntar ju sig minst ett blogginlägg om dagen som dom flesta bloggare har.

  1. Hej Stina, jag förstår dig till fullo.
   Jag blev förkyld med feber & min mobil gick sönder & den tillfälliga jag hade i några dagar gick inte att blogga ifrån.
   Men snart kommer det förhoppningsvis bli bättre ruljangs här på bloggen.

   Så ha lite tålamod med mig🙏🏼😉

   Med vänlig hälsning, Anna.

   1. Åhhh vilken otur! Hoppas du mår bättre nu och att du snart lägger upp ett nytt blogginlägg.
    Jag tycker du verkar vara en sån härlig kvinna med en energi som lätt smittar av sig.
    Tack för ditt svar!

    1. Tack Stina, det var så lite så.
     Det är väl poängen med att blogga, att även finnas tillgänglig och svara på frågor 😀

     Man kanske inte kan eller vill svara på precis allt. Men för det mesta vill jag mötas och ha en dialog. Speciellt när det handlar om mig själv.

     Tack för att du kommer in och läser! Och nu ligger det ett nytt inlägg uppe 😉

     Mvh Anna.

 11. Vad kul att du är här hos oss på AFF / LoS fina Anna.
  Kommer ihåg när man såg dig i Dalen när vi bodde där, du mins nog inte mig för jag var mycket yngre än dig (8 år). Du gillade att prata spanska. 😀
  Hoppas livet leker och att du kommer att få ork att dela med dig en massa härliga saker av din vardag här på bloggen.
  Välkommen Anna. <3

  1. Hej Diana. Ledsen men det minns jag tyvärr inte, har mest börjat prata Spanska dom senaste 18 åren så det låter inte bekant.

   Men tack för vänligt välkomnande det värmer 😊
   Mvh Anna.

 12. Hej Anna! Jag skulle gärna vilja läsa om din viktresa och hur du håller motivationen uppe när det ibland inte går som man vill. Tycker du ser jättesund ut nu!

  1. Hej och tack Annika, det kan jag absolut skriva mer om. Kul att det intresserar och tack för tips på vad du som läsare skulle gilla 😊

   Anna.

 13. Hej Anna!
  Det ska vara spännande och intressant att följa dig. Du är en inspiration för flera människor. Jag skulle vilja att du skriver om musik, ny livsstil, träningen och hälsofrågor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons