Ell-fönster-1

 

Foto, Michaela Andersson

Jag kan verkligen inspireras av alla runt omkring mig. Även fast du själv inte ser det i dig så ser jag något som jag inspireras av.
Bokstavligen- jag kan se något bra och fint i alla, men inte bara det utan jag finner alla människor inspirerande på sitt sätt.

Jag finner tex en tjej som heter Isabella väldigt inspirerande då hon är grym på att sminka sig och gör så att det ser bra och naturligt ut.
Jag finner Viktor väldigt inspirerande för att han tagit sig så långt och vet vad han gör. Jag pratade med honom om att jag inte hade inspiration till min blogg och på 3 sek så rabblade han upp massa saker som skulle hjälpa mig att få en bättre blogg, det inspirerade mig.
En tjej som jag såg i hissen idag inspirerade mig för att hon hade 3 små barn och en i magen, det är tufft och väldigt starkt av henne.
Vet ni också vad som inspirerade mig idag?
En tjej som heter Josefine och kommenterar min blogg lite då och då. När hon kommenterar och engagerar sig i mina inlägg så inspirerar det mig till att blogga mer, att dela med mig med mer saker. Hon inspirerade också mig till att små saker som jag gör kan göra stor skillnad för andra, hon tar 1 min extra av sin tid för att kommentera mina inlägg, men det ger mig så otroligt mycket mer än 1 minut. Förstår ni var jag vill komma?

Jag kan tänka mig att alla de personer som jag nämt ovan inte vet om att de har inspirerat mig på de sättet som dem har.

Jag vill också säga att den personen som inspirerar mig mest är Kevin. Han inspirerar mig på ett sätt som jag aldrig trodde att någon kunde. Han har ett så bra inflytande på mig och får mig att vilja utvecklas. Jag är så glad att jag får leva med en person som har så mycket att ge och lära mig varje dag. Han ser saker på ett helt annat sätt än vad jag gör och det mina vänner, det inspirerar mig.
Kevin är en stor, stor del av min utveckling och min framgång, han har omedvetet hjälpt mig med så otroligt mycket och han fortsätter att hjälpa mig varje dag. När ni kan känna detta så vet ni att ni har träffat rätt person för er, om inte annat att ni ska hålla riktigt hårt i den personen för det är inte alla som har den påverkan.

Nu känner jag att det kanske spårade ur ämnet lite, hehe. Men jag hoppas att ni alla förstår vad jag menar. Alla inspirerar mig och jag hoppas att jag kan inspirera alla andra på mitt sätt..

 

Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Josefine

  Vet du hur glad jag blev av att du skrev om mig? Blev alldelles varm i hjärat när jag läste och kunde inte sluta le.
  Du gjorde min dag! Du betyder så mycket för mig och jag blir alltid glad när det kommer ett nytt inlägg. :)
  Jag tycker väldigt mycket om din blogg. Många andra bloggare struntar i att svara på kommentarer och skulle aldrig skriva så som du gjorde om mig men du gör det! Att du gör det ger mig så mycket styrka. Tänk att min stora idol faktiskt svarar! Det här kommer jag leva på länge!
  Tack Ellinor! Du är bara så bäst!
  <3<3<3

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   Gullet! vad bra att du såg det då :)
   Nee men för mig är det viktigt att visa lika mycket uppskattning för er/dig som ni gör till mig.
   TAck, du är också grymt bra! 😀
   Kramar <3 <3 <3 <3 <3

   URL:
 2. Postat av: Daniela

  Vet du vad Ellinor, att inspirera andra är precis vad du gör bäst! Därför är du bra på det även från mottagarens sida :)
  Tänk att du vågade visa dig! Och nu vågar du visa även mer här på bloggen, mer än utsidan. Det tog mig många, många år för att inte känna mig generad av min hud problem – och det är inget jämfört med din. När jag läste ditt inlag om läkaren såg jag mig själv när jag var 16 och trodde läkaren skulle säkert ge mig något bra, något som ger mig ‘normal hud’. Det kom förstås aldrig. Men nu kan jag mer än alla läkare om min hud, är expert på krämer och eftersom jag MÅSTE ta hand om mig själv så ser jag också lite yngre ut :) Jag kör på med salt scrub och HTH och sol och whatever annat som funkar, provar allt nytt och är nöjd med att göra det det bästa jag kan. Our challenges become our strenghts.
  Jag är så glad att jag hittade din blogg och får veta mer om dig. Du är helt underbar!

Lämna en kommentar