VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Välja elbolag?

Jag har sedan jag flyttade hemifrån för ett x antal år sedan, då jag var 16, haft ett och samma elbolag. Egentligen vet jag inte varför jag inte bytt, eller varför jag inte tagit mig intresset i att söka runt efter andra elbolag, för kanske har dem ett bättre erbjudande och en bättre månadskostnad att komma med.

Jag tror att det är tryggheten i att ha ett och samma bolag som gjort att jag är kvar där hos dem. Dem är lokala och för mig jättebra, aldrig haft problem med dem, så skulle nog säga att tryggheten håller mig kvar.

Fick lite tips och ett annat elbolag och har läst på lite om det, och kan säga att det låter intressant och att det väckt mitt intresse i att kanske byta bolag nån gång i framtiden då min trygghet till nuvarande elbolag kan brytas.

Det elbolag som fick upp mitt intresse för andra är El bolag Göteborg, ett bolag som växt mest i Sverige, just för sina prismedvetna kunder. Detta har medfört att Götaenergi är den största utmanaren på elmarknaden.

Deras löften till mig som kund är prisgaranti, jag behöver alltså inte jämföra priser, det gör dem åt mig.

100% nöjd Just för att dem vill göra mig som kunde nöjd

Bonustimmen Dem bjuder på en timme el/dag, 365 dagar om året

Götaenergi vänder sig till såväl privatkunder som företagskunder, så alla är välkomna.

Hur är ni när det kommer till elbolag? Binder ni upp er på 1 år, testar det, sen när det avtalet löpt ut provar ni ett nytt osv och sen stannar där ni fick mest el för pengarna?

Eller är ni som jag, stannar för tryggheten? Att det är det bolag ni haft sedan ni flyttade och ni är nöjd eftersom ni inte vågat prova något nytt?

Kanske är det dags även för er, att prova något nytt, för vem vet, kanske tjänar man mer på att byta än att hålla fast vid det gamla? Kanske är värt att testa och ge det en chans? För det är ju lätt att byta tillbaka om man inte är nöjd.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna