Dags för flytt?

Vet ni vad som skulle vara skönt och smidigt vid en flytt? Ni vet, den där känslan av att kunna flytta UTAN att behöva lyfta ett finger när det gäller rengöring av kök, badrum och fönster. För det är ytor som jag avskyr att göra rent, även bakom element(!). Det måste vara det mest tråkiga som finns när man ska flytta.

Håller ni inte med?

Så nästa gång man flyttar så kan man ju anlita ett städföretag 😀 -smart va?!-

Slippa stressen med att packa, flytta och städa.

Bara koncentrera sig på att flytta i lugn och ro och veta att lgh blir städad och OM det inte skulle vara rent vid besiktningen så får bolaget bara städa rent det igen, man slipper alltså allt gällande städning.

Via flyttstädning från hemmiljö blev jag inspirerad av att inför nästa flytt faktiskt kosta på mig denna service.

Ekänn …visst låter det skönt?

Jag ska absolut ha dem i åtanke nästa gång jag flyttar och då förhoppningsvis blir det inte många fler flyttar nånstans på ett tag, för vi måste få tag i den rätta lgh, men helst ett hus med tomt så barnen kan leka utan problem å jag kan pyssla i trädgården.

Lycka till med sökande av städbolag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *