VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mentalsjukhuset i Säter

Vi har länge velat hitta på något på tu man hand, men sällan kommit iväg. Men senaste tiden har vi faktiskt börjat att ta till vara på den tid vi har tsm när barnen är hos sin pappa och innan vi får barn på heltid igen. Vi har fiskat, tagit tillvara på den tid vi kan mysa och hålla om varandra på och det senaste .. varit till mentalsjukhuset i Säter.

Det var en helt perfekt dag att åka på, regn, rusk, mörkt och så där kusligt kul. Jag är så harig av mig och ogillar verkligen såna här nedlagda byggnader, men det här var faktiskt kul och spännande men såklart också nervkittlande.

Det tråkiga med byggnaden var att den var så sönderslagen och förstörd att det var svårt att gå samt att få ett litet hum om hur den en gång i tiden faktiskt sett ut. För det låg kakelplattor, rör, ledningar, puts osv precis överallt, även hyllor, badkar, handfat och dylik var sönderslaget och utkastat i korridorerna. Nedklottrat och förstört.

Men det var spännande och kusligt, för rastgården hade helt vuxit igen, men trots det gick vi ut och kikade. Muren som omringar sjukhuset är 5 meter hög och jag skulle få panik av att sitta inlåst på en sån plats.

Har ni varit där? Kanske när det var i bättre och finare skick?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna