Vi väntar nu en jättefin julklapp 2020

Jag vet att detta är lika fantastiskt varje gång, men denna gång känner jag mig extra upprymd, vi ska få en bebis beräknad på självaste julafton 2020. Lite för bra för att vara sant, men vi är lyckliga och glada men ännu lite svårt att ta in. Jag vill ju kunna känna sparkar och rörelser, vill att William ska få känna sitt barn röra på sig.

I början mådde jag inge bra, illamående som höll mig vaken om nätterna, som fick mig att äta i tid och otid för att förhindra illamåendet att ta över. Men nu i vecka 14 mår jag mycket bättre. Lite illa kan jag må om jag inte ätit på ”länge” eller om måltiden inte var tillräckligt bra/fet.

Nu ser vi fram emot resten av veckorna och all kärlek som kommer med dem.

Barnen kommer få en lillasyster/lillebror, vilket det blir. återstår att se <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *