Sjukhusbesök igen

I onsdags var jag ner med dottern till familjeläkaren för att ta prover då det var dags att börja utreda hennes allergier och utreda astma.

När vi var ner då hade hon en sänka /RP på 5 vilket är inga tecken på infektion. Svaren på blodproverna kom i går och då visade dem negativt på allergier så som häst, hund, katt, pollen osv. Utredningen av astma pågår då ännu.

I dag fick jag gå med henne till sjukhuset för att hon hostat hela natten och vaknat upp med 38 grader i feber. Utredningen fortsatte..

Vi kom till sjukhuset, hon fick ta en sänka igen, denna gången visade den 13, lite högre än sist, men fortfarande helt normalt och inga tecken på infektion. Hon blev av läkaren informerad om att hon till 100% har astma, men den remissen till barnkliniken måste först gås igenom och få svart på vitt. Men fram tills dess att den utredningen är klar så fick hon astmamedicin utskrivet som hon ska ta morgon och kväll.

Läkaren misstänker förkylningsastma, så hon har en medicin hon ska ta 6 ggr om dagen i förebyggande syfte och en hon ska ta morgon och kväll då hon är förkyld.

Men som han kunde läsa utifrån hennes provsvar och hennes sätt att reagera på medicin tyckte han att det lät som astma <3

Ska bli skönt att få stop på alla dessa vändor med henne och återkomma hem utan svar gång på gång. Förhoppningsvis är det snart ett minne blott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *