Min kämpe!

Det här mina kära vänner är den tuffaste och största kämpen jag känner <3 Inga tårar och ingen ledsen tjej när det togs 3 nålstick och blodprov idag. Hon gjorde inte en min och fick som plåster på såret umgås med mamma heeeelt själv på tu man hand och fick tatueringar från ssk.

Det är prat om att hon kan ha astma, så därför tog det astmaprov samt allergitester på henne idag. Två i armvecken och ett stick i fingret, och INTE ett enda ljud <3

Efteråt viskade hon i mitt öra att det gjorde ont med sticket i fingret men hon ville inte säga det högt så ssk hörde det 😀

Vilken stor och duktig tjej jag har! Så stolt.

I morgon ska jag ringa läkaren på familjemott och prata med henne om proverna som togs idag och se vad dem kommit fram till.

Hoppas på det bästa, för dotterns skull.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *