Sol och bad

Igår var det extremt varmt (enligt mig) och idag inte alls lika varmt. För igår gick det inte ens att vara ute i längre stunder innan jag blev överhettad och var tvungen att ställa mig i skuggan och drick vatten. Idag kunde jag i alla fall vara ute längre perioder och knappt tycka att det var ”varmt”. Såå tacksam för att det kom en lite mildare och lugnare dag så vi kunde vara ute.

Vi tog oss ner till vattnet så barnen fick leka och springa omkring. Hade inga planer, och trodde inte heller att barnen skulle vilja doppa sig. Men när det väl händer att dem vill bada så finns inget ombyte med eller handdukar att torka/värma sig med. Så vi fick göra det bästa av situationen och låta dem bada men att ta av sig så de i alla fall hade torra kläder hem.

Jag hoppas att värmen kan hålla i sig ett tag nu, för det har varit kallt på tok för länge. Absolut så kan det regna och vara ett j*vla oväder om nätterna, bara dagarna är fina 😉

Tänk att det nästan var snö i luften för 2 veckor sedan … :O *shit pommes frites*

Hur har ni tagit det med värmen som kom?

2 thoughts on “Sol och bad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *