Livets alla prövningar

Lika ofta som man behöver kyssa en groda för att finna sin prins, lika ofta ger livet en sjujäkla massa prövningar. Inget i livet är lätt och det finns banne mig inget facit på det heller, och det är i bland väldigt frustrerande.

Jag önskar rätt ofta att livet kunde dra tillbaka alla prövningar, för i bland kommer dem för tätt inpå att den sista prövningen ännu inte känslomässigt sjunkit undan.

Än idag står vi inför prövningar, men vi ska f*n ta oss igenom dem också, för vi kommer (förhoppningsvis) ut starkare genom detta. Det kan tyvärr lika väl vara så illa att det dränerar oss på så pass mycket energi att ingen av oss kommer orka, men det är inget vi kommer tillåta, utan vi ska ta oss igenom det här också, för vi vill ju det, vi vet ju vad vi vill i framtiden <3

Jag hoppas och tror att vi ska finna en väg ut genom detta, om än bra mycket starkare än när vi gav oss in i det!

2 reaktioner på ”Livets alla prövningar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *