Eget event?

Som de flesta större och aktiva bloggare har jag varit på ett flertalet event både nära och fjärran, men försöker att hålla mig i närheten av min ort, så jag slipper detta med hotellbokningar och att vara borta från barnen allt för länge. Oftast har de event jag varit på varit barnanpassade, så som Exploria, parken zoo Eskilstuna, Kolmården osv.

Att jag valt de eventen är just för att jag vill kunna vara med barnen så mycket jag kan, ge dem så mycket som det bara går, upplevelser de sent glömmer och vi får göra roliga saker ihop <3

Men jag har aldrig varit med att fixat ett eget event, det verkar på tok för krångligt att få ihop det med anmälningar, lokaler/platser, samarbetspartners osv. Så jag lämnar den uppgiften till de som kan detta lite bättre.

Men kanske har jag läsare som går i tankarna kring att skapa ett eget event? Kika in denna eventapp och se om ni kan bli klokare och få hjälp via dem. För många går nog i tankarna och önskan att kunna skapa ett fint och välordnat event för de som de vill hylla lite extra.

Jag hoppas och önskar att vi snart kan få en fin inbjudan till ett fint och välordnat event, kanske kommer det från just dig <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *