Protein

Jag har ärligt talat gått igenom en hel djungel utav proteinpulver och endast fastnat för en sort, den som kommer från mmsports. Den är precis så där krämig och tjock som jag vill ha den, den klumpar inte och är fantastiskt god!

Jag vet att många undrar varför man inte bara tar och äter proteinrik mat istället för att köpa det i pulverform. Ska jag vara ärlig så är det för att OM jag ska komma upp i den mängden protein som jag behöver för att kunna bygga på den nivå jag nu gör och vill så krävs det enorma mängder ex kött, bönor osv. Det är för mycket för mig att äta om dagarna, så för att få i mig rätt mängd äter jag både proteinrik mat samt tar pulver som komplettering,

De dagar jag äter snålt med protein så tar jag dubbel pulver istället, för jag vill bygga, jag vill bli större.

Mitt mål!

 

3 reaktioner på ”Protein

    1. använder mmsports protein, helst choklad, men nu fick jag köpa strawberry (lite sötare i smaken), för att chokladen var slut. Men föredrar choklad eller vanilj

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *