VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Grymt kassasystem!

Har du någonsin drömt om att exempelvis öppna en egen butik eller ett eget cafè? Du, som många andra som är duktiga på att skapa och baka kanske inte lika ofta är duktiga eller har intresset av redovisningen och alla dess siffror som måste göras när man har sitt egna företag. De vill nog helst fokusera på det dem brinner för.

Nu för tiden har man oftast inte den gamla vanliga hederliga kassasystem som vi (som är födda innan 2000-talet) är vana vid , utan idag består de flesta kassor utav smarta system som håller reda på allt alla in-och utgifter, allt detta registreras i ett system digitalt. Nu kan du, som har anställda inom ditt företag, faktiskt hålla reda på allt från mobilen och datorn.

Nästa-generation-300x170

Kanske skulle detta system vara något som passar dig? Jag har gått i tankarna om att skaffa eget, något litet bara, absolut inget stort. Ett litet företag som säljer ex de barnkläder jag älskar att klä mina barn i. Det skulle vara mysigt. Att enbart ha ett litet lager hemma som säljer bra. Sen köpa in några exemplar och sälja till de som verkligen uppskattar miljömärkta kläder och vill hjälpa mig som liten företagare.

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna