Den känslan

Tro inte att jag mår 100% bra bara för att ni ser/läser detta inlägg.

Jag har faktiskt för första gången i mitt liv börjat att älska livet! Jag hoppas att jag under denna nyttiga och välbehövliga resa kommer att hitta mig själv.

Jag har under så många år hela tiden levt med en inre stress av att vara andra till lags, att lägga ner energi på andra eller att få en helhet att fungera . Men nu är det dags att ta tag i sig själv, att ta hand om mig, att ge mig det jag saknar, behöver och vill.

Måste få fylla mitt måstebehov nu. Jag måste få ge mig själv det jag vill ha, uppfylla det tomrum jag har.

Jag är för en gångs skull lugn i själen. Har precis, ganska nyligen faktiskt börjat känna ett lugn jag aldrig någonsin känt förut.

Tror jag behöver det här för att må bra, för att känna lycka och att livet faktiskt kan vara värt att ta till vara på.

Jag hoppas på att stärka mitt självförtroende och kunna växa som person och individ.

2 reaktioner på ”Den känslan

  1. Tror jag förstår vad du menar och jag jobbar på att sätta mig själv först, vad jag vill, och inte hela tiden tänka vad andra skulle vilja att jag gör 🌸.

    1. Det är så svårt, för jag är den som vill ge, inte den som vill ta. Svårt att ta emot possitiva kommentarer, ger dem hellre. Svårt att låta någon annan vara ex romantisk mot mig, mendan jag själv älskar att överraska.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *