Träning -och barnklädestokig Mamma till en familj som består av min underbara man N, vår äldsta son som är född i april 2010 och hans lillasyster föddes i mars 2015 samt deras lillebror som anläde i mars 2017 <3 Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Fyllt kylskåpet

Barnbidraget kom och gick 😆 Nä, då så illa är det inte. Men alla barnen behövde nya skor. Casper fick fodrade stövlar för han hittar varenda vattenpöl och lergrop som finns, så gympaskor samt vinterskor passar inte för såna aktiviteter. Moa-Li hade inga vanliga tennisskor, så nu fick hon sig ett par snygga rosa. Loke ska få ett pas snygga Adidas, tyvärr fanns inte hans strl i butik, så vi måste beställa via nätet.

Sen bar det in till matafgären för att fylla kylskåp och frys. Hamburgare åt grabbarna, köttfärssås till Moa-Li och lax med ris till mig.

Nu står jag på gymmets gåband och avslutar dagens axel och armpass.

Hur har ni haft det än så länge denna dag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons