Träning -och barnklädestokig Mamma till en familj som består av min underbara man N, vår äldsta son som är född i april 2010 och hans lillasyster föddes i mars 2015 samt deras lillebror som anläde i mars 2017 <3 Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Lets go shopping

Lämnat barnen på.skola resp fsk, sen bar det iväg mot affären för att handla in mat, för kylskåpet var skämmigt tomt.

Till middag har jag bestämt att det blir fiskgratäng till barnen samt till Niklas, jag själv kör på enbart fisk med sås.

Nu, kikar jag på come dine with me och äter grötfrukost, sen laga mat och hämta barn.

Glad alla hjärtans dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons