VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Excelkurs?

Jag har många gånger funderat fram och tillbaka på jobb inom exempelvis reception, olika ”kontorsjobb” där man använder program via datorn. Eftersom jag inte jobbat på flera år, utan varit både sjukskriven och föräldraledig så känner jag att jag tappat mycket av det sociala samt lite av mitt självförtroende.

Jag vill så gärna bygga upp allt igen, ha en ordna ekonomi, ha ett socialt liv, ett jobb jag trivs med. Men tyvärr så kräver många av de jobb jag söker att man har datorvana inom exempelvis excel och det har inte jag, så tankarna kring att gå en excelkurs blir mer påtaglig och kanske kommer det bli så att jag startar upp en sån inom kort. Excel är ett program som används inom microsoft Office.

Att påbörja en sådan kurs skulle öppna portarna och kanske blir det lättare att få jobben jag vill ha och som passar mig om jag har vana för just detta program. Alla vet att om man har lite skinn på näsan samt erfarenhet leder det lättare till jobb.

Jag gick media på gymnasiet och kan ärligt säga att mycket av det jag lärde mig, däribland detta excel är bortglömt, så jag kommer behöva denna kurs för att fräscha upp minnet. Mycket jag lärde mig på ex datalektionerna samt mediatiden använder jag inte till vardags och behöver nog därför lägga pengar på att lära mig detta igen, det kostar en del, men kursen är på två dagar, vilket innebär att jag innan månaden är slut (om jag väljer att påbörja typ nu) kan börja söka de jobb som kräver excel som krav för arbete.

Har ni erfaranhet utav programet?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna