VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Samla dina lån och krediter

Vi lever i en djungel av reklam, där alla företag vill göra sitt yttersta för att vi ska nappa på deras tips, erbjudanden och nyheter.

Jag ska inte sticka under stolen och säga att jag aldrig gått på den, för det har jag .. massor av gånger. Tror nog ärligt talat att det händer var och varannan dag. Kläder, barnkläder är något som lockar mig och mina intressen direkt, jag klickar direkt mig in på en sida, klickar i de plagg jag vill köpa, kommer till kassan, kollar priset ..kollar plånboken och klickar ner, stänger av och drömmer vidare.

Så kanske ska man vara smart och kika in Lendify om man vill ta ett smart lån där man uteslutit banken med hjälp av modern teknik där jag slipper alla dess mellanhänder samt onödiga räntor.

Jag vet att det låter på tok för bra för att vara sant, knappt så jag själv skulle tro det, men jag gick in på deras sida och läste lite om företaget och genom deras moderna digitala plattform kan de nämligen undvika alla onödiga summor, så man kan spara nån tusenlapp.

Företaget är även ett av de mest intressanta nystartade bolagen inom fintech området i Norden.

Så gör ett smart val och samla lån och krediter på ett tryggt digitalt, enkelt och smidigt sätt. Du ansöker enkelt via hemsidan och får svar direkt. Du väljer där summan du vill lån, hur lång återbetalningstid du vill ha och så får du upp exempelränta samt effektiv ränta och vad din månadsbetalning hamnar på.

På samma sida som du ansöker via får vi även ta del av hur de räknat ut månadskostanden.

Det som menas med att kapa bort banken och därmed få lägre ränta innebär att bankens avgifter försvinner i och med att ni ansöker via Lendify.

Hoppas ni fick lite klarhet i detta.

Ha en toppenkväll


Kommentarer


  1. A 13 oktober, 2018 on 18:50 Svara

    De har dock ganska höga räntor.
    Har du en bra bank och god ekonomi i övrigt så blir det trots allt billigare i en ”traditionell” bank.
    Du måste även tjäna minst 180 000 kr om året och ha bra ekonmin i övrigt för att få låna hos Lendify.
    Men det är bra med hårda kreditkrav. Kan man inte betala kläder, möbler elr vad det nu är utan lån så kanske det är bättre avstå att köpa.
    Hus och reperationer osv är inget fel låna till men att låna till konsumtion är fel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna