Träning -och barnklädestokig Mamma till en familj som består av min underbara man N, vår äldsta son som är född i april 2010 och hans lillasyster föddes i mars 2015 samt deras lillebror som anläde i mars 2017 <3 Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Natti natt

Nu lägger vi till en händelserik helg i vår avbocknibgslista.

För denna helg har gått fort och alla barnen och mamman är heelt slut i kropp.

Lördagen blev lek utomhus samt på Lekland , idag söndag spenderade vi på brandstationen då de hade öppet hus.

Sånt vill jag bara andas in denna helg, ta åt mig all ork, kärlek och glädje dessa dagar gett mig.

Go natt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons