Träning -och barnklädestokig Mamma till en familj som består av min underbara man N, vår äldsta son som är född i april 2010 och hans lillasyster föddes i mars 2015 samt deras lillebror som anläde i mars 2017 <3 Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Inskolning

Vi har nu inskolning på fsk för både Moa-Li och Loke.

Jag är en som ställer in sig på det värsta, dvs att det kommer bli katastrof, gråt, skrik och onda hjärtan när den dagen kommer då dem ska lämnas själva en stund för å se att jag faktiskt kommer tillbaka <3

Självklart hoppas jag på smärtfri överlämning och pussar och kramar när jag kommer tillbaka.. vem gör inte det lixom.

Men de föräldrar som har skolat in barn vet att det inte alltid är en dans på rosor.. det skär i hjärtat hos både barn och förälder när det ska lämnas över till pedagogerna.

Men att veta att det snabbt går över och att leken tar övervinner saknaden är fantastiskt.

I morgon kör vi lunch och sista dagen för denna vecka på inskolningen :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons