Träning -och barnklädestokig Mamma till en familj som består av min underbara man N, vår äldsta son som är född i april 2010 och hans lillasyster föddes i mars 2015 samt deras lillebror som anläde i mars 2017 <3 Välkomna in! P.s. -Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: Angelixa_84@hotmail.com

Annons

Är smink något du använder?

 

Jag är en tjej(!) eller är jag nu mera kanske en tant? kvinna? gumma? hmm…

Oavsett vad ni vill kalla mig så använder jag sällan smink.

Jag vet att många yngre tjejer använder smink både till vardags, fest, träning och säkert vid sänggående också.

Jag tror att ju äldre vi blir så sminkar vi oss allt mer sällan.

Kanske blir det nån maskara till vardags, smink till fest och större tillfällen.

Anledningen till att jag allt mer sällan sminkar mig har nog med mitt liv att göra, att jag är hemma med tre barn, sjukskriven, föräldraledig och att jag inte alls har tanken på att sminka mig på morgonen.

Även OM jag valde att sminka mig så skulle det bli något lättare maskara och en kräm, men inte täckande utan mer för att ge lite lyster och dölja de mörka ringarna jag lätt får under ögonen nu när sömnen blivit kortare och sovmornarna är flera år borta.

Men ni som faktiskt använder er utav smink oftare än jag, och såklart även ni som är lika ovana vid smink som jag så vill jag tipsa om en bra sida där de säljer billigt smink .

Jag är nog mer en av dem som ser till att hålla håret i trim, även om jag är sämst på att toppa mig, så ser jag till att ha det bättre schampoot som passar mitt hår, plattar det inte och använder inga konstigheter i håret.

Att ha ett fräscht och nytvättat hår tycker jag är vackert och känns riktigt skönt.

Amika-Nourishing-Hair-Mask-250ml-100x100

Hårinpackning ser jag till att ordna till lite då och då, för håret slits (särskilt nu på sommaren) så otroligt mycket under dagtid och även nattetid, så se till att ta hand om ditt yttre.

Mår ens inre bra mår ens yttre bra, utsidan är inte allt, men ju bättre du mår destå bättre tar du hand om dig själv <3

Ha en toppen kväll alla söta <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons